Book Your Day 2 and 8

prenoto testin per diten e 2 dhe 8

35 £

Self swab at home (Test Ne Shtepi)

Using Medical Diagnosis (Modeli I Diagnostikimit)

40 £

1010Labs (Testi kryhet ne klinike me suportin e nje laboranti)

Using Circular1 and BioGrad

40 £

1010Labs (Testi kryhet ne klinike personalisht)

Using Circular1 Health Limited